На Закарпатті затримали незаконних мігрантів, які йшли до Словаччини

admin 20.05.2013 15:32 СОЦІО

Протягом минулих вихідних прикордонники відділу «Ужгород» Чопського загону двічі затримували мігрантів з пострадянського простору.

У суботу, близько шостої години ранку, після спрацювання технічних засобів охорони кордону оперативна група з розшуковим собакою затримала чоловіка та жінку. Подружжя, яким залишалось кількасот метрів до лінії державного кордону зі Словаччиною, повідомили прикордонникам, що є громадянами Росії, вихідцями з Чечні. Проте жодними документами свої слова підтвердити не змогли.
Подолати українсько-словацький кордон пізно ввечері в один із вихідних днів намагався й невідомий чоловік. Але оминути сигналізаційний пристрій непоміченим йому не вдалося. До того ж   службова собака   відразу   вивела оперативну групу до горе-мандрівника. Відрекомендувався чоловік громадянином Республіки Молдова, але також не мав ніяких документів.
Наразі правопорушників доставлено до відділу прикордонної служби «Ужгород» для з’ясування обставин правопорушення та складання адміністративно-процесуальних документів. Рішення про відповідальність перед законом та подальшу долю всіх затриманих визначить суд.

Підготував Роман Павленко

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат