На Свалявщині задекларовано майже удвічі більше доходів, ніж торік

admin 15.05.2013 17:06 СОЦІО

Закінчилася кампанія декларування громадянами доходів, отриманих у 2012 році. Всього з початку року до Свалявської МДПІ   подано 239 декларацій про майновий стан і доходи. Це удвічі більше у порівнянні з результатами минулого року, стверджує начальник Свалявської МДПІ   Ганна Лендєл.

Сума задекларованих доходів складає 9,8 млн. грн., що більше ніж в минулому році на 4,5 млн. грн. Найбільші суми доходу отримано від продажу об’єктів   рухомого майна – 4,9 млн. грн. Також в цьому році громадяни задекларували майже 665тис. грн. доходу   отриманого у вигляді   додаткового блага.
Крім того, скористались правом на податкову знижку 38 громадян. За цими деклараціями буде повернено 35 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб.
Результати декларування, на думку Ганни Лендєл, свідчать не лише про створення   сприятливих умов для платників податків, а й про підвищення рівня податкової свідомості серед населення.
Для тих громадян, які мають бажання скористатися правом на податкову знижку, кампанія декларування доходів триває до кінця цього року.

За матеріалами Свалявської МДПІ

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат