ДПУУ і Партія Регіонів пропонують єдиного, узгодженого кандидата у мери Берегова

admin 08.05.2013 10:24 СОЦІО

Цього тижня у місті Берегові відбулися збори міської організації Демократичної партії угорців України, на якій Золтана Бабяка було висунуто кандидатом у мери на проміжних виборах міського голови, що відбудуться 2-го червня цього року. Крім цього пройшов форум міської організації Партії Регіонів, учасники якої також підтримали його кандидатуру.

Учасники зібрань — серед них Іштван Гайдош, Олександр Лабойко, Володимир Гулянич, Петро Вереш, Адальберт Браун та інші — наголосили, що починаючи з 2006-го року вдалося закласти міцний фундамент подальшого розвитку Берегова і завдяки цьому місто у лідерах по області по ряду показників. Отож має вирішальне значення, чи громада матиме такого мера, котрий зможе продовжити розпочату роботу, проекти, чи керуватиме містом людина, котра не матиме довіри більшості депутатського корпусу — адже її складають депутати саме від ПР та ДПУУ.

Виступаючі зауважили, що у світлі цього найбільше шансів на успіх має Золтан Бабяк, узгоджений кандидат від політичних сил, що є союзниками як у місті, так і на обласному та загальнодержавному рівнях. З однієї сторони, мова йде про знану та авторитетну людину. Про це свідчать результати проведеного минулого тижня соціологічного опитування, згідно з яким, якби вибори міського голови проводилися цими днями, то він би випередив своїх найближчих суперників — Ольгу Бізілю та Гейзу Ороса — на 6 та 11,5 відсотків. З іншої сторони, в нього найкраща стартова позиція, адже його автоматично підтримають депутати від Партії Регіонів та ДПУУ. До цього Іштван Гайдош додав, що не менш важливо, що завдяки двом народним депутатам перед узгодженим кандидатом від більшості одразу відкриються зв’язки як на Кабінет Міністрів, так і на керівництво облдержадміністрації. „Бажаю нашому спільному кандидату, щоб його результати перевершили навіть мої, адже для цього він має всі передумови” — наголосив депутат ВР.

Золтан Бабяк детально ознайомив учасників двох форумів зі своєю передвиборною програмою, пріоритетами якої є розвиток соціальної сфери, освіти та культури, залучення інвестицій та створення робочих місць, підтримка малого та середнього бізнесу, покращення якості комунальних послуг, ефективніша реалізація потенціалу міста, в першу чергу туристичного.

Кандидат, котрий наразі працює першим заступником міського голови, висловив подяку учасникам зібрань за високу довіру, додавши, що докладе максимум зусиль для розвитку Берегова. Запевнив присутніх, що бачить не тільки завдання, що стоять перед містом, але й шляхи їх вирішення.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат