Фінансувати швидку допомогу буде обласний бюджет

admin 11.01.2013 13:10 СОЦІО

У п’ятницю, 11 січня, голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида зустрівся із головами райдержадміністрацій. Питання, що розглядалися під час наради, стосувалися роботи системи швидкої роботи та формування місцевих бюджетів області.
Цьогоріч фінансувати швидку допомогу буде обласний бюджет


Як відомо, з першого січня 2013 року фінансування швидкої допомоги здійснюється за рахунок обласного бюджету. За словами начальника обласного управління охорони здоров’я Романа Шніцера, з державного бюджету вже виділені гроші на медикаменти, усі карети швидкої допомоги будуть забезпечені повним набором необхідних препаратів. Також головний медик краю наголосив на необхідності покращення матеріальної бази ШМД. Зокрема, у районах повинні бути виділені комфортні приміщення для розташування станцій швидких допомог.

Олександр Ледида розповів, що рішення про фінансування системи швидкої допомоги з обласного бюджету дозволить значно покращити якість надання медичних послуг у районах. Адже медична допомога не може залежати від економічного стану того, чи іншого району – відтепер фінансування швидких проводитиметься з обласного бюджету рівномірно між усіма районами області.

Щодо бюджетів області, то начальник фінансового управління Закарпатської облдержадміністрації   Петро Лазар повідомив, що у краї прийняті всі місцеві бюджети у законодавчо встановлені терміни.

Джерело: Закарпаття онлайн


admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат