На Закарпатті стартував добрий експеримент над дітьми (ФОТО)

Павло Білецький, РІО 24.12.2012 08:27 СОЦІО

У рамках телепроекту «Наші діти — наше майбутнє» протягом 13 років фахівці спостерігатимуть за розвитком 9 юних краян.

Напередодні Нового Року на Закарпатті під егідою міжнародної ради «Віжи-3000» стартував доволі оригінальний телепроект «Наші діти — наше майбутнє». Організатори мають на меті протягом 13 років показати розвиток дитини під впливом виховання батьків, кола спілкування та власних уподобань.
Днями у просторій залі готельно-ресторанноого комплексу «Олімп» відбулася презентація учасників проекту. Наразі це — дев’ять дітей, віком у середньому від 3 до 6 років з Ужгорода й району, Берегова та Виноградова. Всі вони під час жеребкування витягли свої порядкові номери, під якими братимуть участь у проекті.
А саме: Василько з Ужгорода, що має 2 роки і 10 місяців, любить народну пісенну творчість витягнув перший номер. Другий — Ілля з Берегова. Хлопчику 5 років і   3 місяці, любить математику та спів. №3 — Борис з Ужгорода, віком 3 роки і 4 місяці, який хоче стати художником. Четвертий — Казимір з Ужгорода, хлопцеві 5 років і 2 місяці, любить англійську, хімію та алхімію. №5 Юліанна з Берегова, якій 3 роки і 9 місяців. Дівчинка дуже любить танці співи і публіку. Шоста — Таїсія з Ужгорода, яка мріє стати актрисою, любить спілкування, танці, виступи на публіці і співи. №7 — Олександра з Виноградова має 3 роки і 4 місяці дуже любить співати і хоче стати народною артисткою. Сьома — маленька ужгородка Ванесса. Дівчина любить активність у всьому, обожнює танці, хоче бути актрисою. І учасниця під дев’ятим номером — Лілла з Сюрте, що на Ужгородщині, віком 2 роки і 6 місяців. Дівчинка дуже любить танцювати.
За задумом, щоквартально організатори, а це і обласна телерадіокомпанія «Тиса-1», і газети «Фест», «Крпат Ігоз Со», «Неділя» та «Нарцисова Долина» висвітлюватимуть зміни, які відбулися у житті учасників, описуватимуть їхні нові уподобання та прогрес у попередніх захопленнях. До участі у телепроекті запрошені кваліфіковані психологи, котрі будуть коментувати поведінку дитини, розробляти психологічні завдання для учасників та аналізувати перебіг подій. Основним завданням для організаторів є визначення тих факторів, які впливають на розвиток дитини та дізнатися, від чого ці фактори залежать. Разом з маленькими учасниками у проекті присутні і їхні мами. Тому паралельно з розвитком дитини прослідковуватиметься і поведінка батьків.
— Завдяки постійному спостереженню за учасниками можна побачити, яка поведінка притаманна дитині у тому чи іншому віці у школі, вдома, в особистому житті, та як навколишня атмосфера впливає на кожного учасника, — розповідає голова міжнародної Ради «Віжи-3000» Юрій Гецко. — Ми хочемо показати еволюцію дитини. Кінцевий продукт має показати, як дитина виросла, ким вона стала і що на це вплинуло. Завдяки цьому учасники краще пізнають себе, свої здібності. Проект висвітлюватиметься не лише як телепродукт, а й подаватиметься аудиторії і через інші ЗМІ та засоби комунікації. Цей своєрідний експеримент проходить на території Закарпаття, популяризуючи наш край. Тому й учасники його звідси. Водночас, телезйомки проекту відбуватимуться і в інших містах України та за кордоном.
До речі, вже під завісу презентації до учасників конкурсу підбігла кішечка. Діти побажали щоб киця стала учасником проекту разом з ними. Відтак вирішили дати їй ім’я. З остаточним варіантом діти визначитися не змогли. Тому просять усіх читачів Закарпаття допомогти їм у цьому, надіславши свій варіант імені. У кінці за допомогою жеребкування буде визначено переможця і вручено йому цінний приз. Прибажанні переможця буде також залучено до участі у проекті. Всі пропозиції просимо надсилати за адресою Міжнародна рада «Віжи-3000», м. Берегово, вул.. Ожошкерт, 60 або на е-мейл vizhije@rambler.ru

Павло Білецький, РІО

ТЕГИ : Віжи 3000«Наші діти — наше майбутнє»Закарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат