В обласному управлінні освіти — новий керівник

admin 12.12.2012 13:41 СОЦІО


У середу, 12 грудня, в облдержадміністрації відбулося представлення   начальника обласного управління освіти. Відтепер освітніми процесами в області керуватиме кандидат педагогічних наук Маріанна Кляп. Із призначенням на посаду нового керівника привітав і очільник області Олександр Ледида.


Насамперед, Олександр Ледида зачитав розпорядження про призначення Маріанни Кляп на посаду начальника департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської облдержадміністрації. Попереднє місце роботи Маріанни Іванівни – проректор з навчально-виховної роботи Закарпатського державного університету, загалом її педагогічний стаж – 30 років.
Привітавши Маріанну Кляп із новою посадою, Олександр Ледида висловив сподівання, що рівень освіти в області буде підвищуватися. Зокрема, потрібно покращувати якість надання освітніх послуг в школах, профтехучилищах, адже результати зрізів знань та зовнішнього незалежного оцінювання не завжди свідчать про достатній рівень знань закарпатських учнів.
- 1,5 млрд. гривень виділяється в області на освіту. Це значна сума для того, щоб надавалися якісні освітні послуги   в школах, дитсадках. Вища освіта у нас фінансується окремо, із державного бюджету. Тож сподіваюся, що ті завдання, які ставитиме перед освітянами обласне керівництво, Президент України та Міністерство освіти і науки будуть виконані. Закарпаття повинне бути лідером в освіті, у нас є для цього всі передумови, - наголосив Олександр Ледида.
У свою чергу, Маріанна Кляп подякувала керівництву області та освітянам за довіру і запевнила у тому, що докладатиме максимальних зусиль задля розвитку освіти в Закарпатті.

Прес-центр ОДА

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат