В УжНУ з’ясовували, чи подобається студентам новий ректор

Степан Ткачук, студент відділення журналістики,   Катерина Ейдельман, студентка відділення журналістики 29.11.2012 14:30 СОЦІО

22 листопада в Ужгородському національному університеті відбулися вибори нового ректора. На ректорське крісло претендували три кандидати - тодішній в.о. ректора Федір Ващук, нейрохірург, практикуючий лікар Володимир Смоланка та історик Іван Дробот. Перемогу здобув Федір Ващук, за якого проголосували 193 делегати з майже трьохсот присутніх. 

26 листопада 2012 року доктора технічних наук, професора Федора Ващука офіційно представили ректором УжНУ. На розширеному засіданні Вченої ради університету, що відбулося у сесійній залі Закарпатської облради, голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида зачитав відповідний наказ Міністерства освіти і науки, молоді і спорту України, підставою для якого стали вибори ректора колективом УжНУ.

З приводу цього група студентів вирішила дізнатися про процент симпатії щодо новообраного ректора. Було опитано 100 студентів Ужгородського національного університету. Результати виявилися такими:

45% респондентів схвально поставились до постанови, 24% негативно, а 31% - індиферентно або стримано.

З вищенаведеного можна зробити висновок, що основними позиціями студентів є або позитивне, або нейтральне відношення з деяким відсотком невдоволених.

Степан Ткачук, студент відділення журналістики, Катерина Ейдельман, студентка відділення журналістики

Коментарі :


29.11.2012 19:16 Петро

А нашим студентам яке питання не задай - 30% все "по фіг". Телята.


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат