Закарпатські студенти обговорювали збалансований розвиток економіки регіонів України

Організатори 27.11.2012 10:06 СОЦІО

26 листопада 2012 року в Інституті економіки та міжнародних відносин відбулася наукова студентська конференція на тему "Збалансований   розвиток економіки регіонів України". В конференції взяли участь студенти 1 курсу спеціальностей "Фінанси", "Економіки підприємства", "Обліку і аудиту".

З вітальним словом виступив доцент В. В. Сержанов, голова науково-дослідної роботи студентів інституту. Конференцію було організовано і проведено доцентами кафедри економіки підприємства, менеджменту та логістики Л.М. Газуда та М. В. Газуда за сприяння та участі Управління у справах молоді та спорту Закарпатської обласної державної адміністрації, зокрема Ерфана Віталія Йосиповича, який привітав учасників конференції і виступив з доповіддю про актуальні питання у сфері розвитку спорту, передусім за участю молоді нашого краю. Активну участь у підготовці взяла секретар конференції Олександра Мицик.
Цікавими та змістовними стали виступи учасників конференції, зокрема з питань конкурентоспроможності регіону в умовах поглиблення ринкових відносин Михайло Ковача, Степана Грицака, Людмили Ігнатко, Еліни Мулеса, Діани Пулим, Владислава Трикура, Галини Кулик, Ганни Клиндух, Владислава Журавель, Олександра Побережника, з розвитку пріоритетних видів економічної діяльності та альтернативної енергетики – Крістіни Монда, Світлани Пеца, Вероніки Дьордяй, з питань охорони довкілля та формування екологічної культури і мислення народонаселення Івана Дилина, Мирослави Попович, Юлії Ананієвої, Оксани Дзямко, Габріели Данканич, Ірини Щока, Андрія Котика, Катерини Гутич, Івана Кузьми, з питань міжнародного досвіду та добросусідських відносин – Катерини Федорової, Романа Федорова, Артура Гегедош та   Володимира Буркуш.  
Конференція покликана об’єднати зусилля студентської молоді, викладачів Інституту економіки та міжнародних відносин, а також керівників Управління у справах молоді та спорту Закарпатської ОДА у окресленні проблемних питань соціально-економічного та екологічного розвитку регіонів України в цілому та Закарпатської області зокрема.

Організатори

ТЕГИ : ЗакарпаттяІнститут економіки та міжнародних відносин

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат