"Хочеться, щоб УжНУ "звучав" в Україні на такому рівні, як Центр нейрохірургії та неврології"

admin 21.11.2012 15:25 СОЦІО

Перед початком зустрічі з журналістами у прес-центрі Закарпаття Володимир Смоланка, який став лауреатом Національної медичної премії у номінації «Кращий практикуючий лікар» і який наразі є головним і єдиним конкурентом Федора Ващука на завтрашніх виборах ректора УжНУ, розповів виданню Закарпаття онлайн про свій настрій напередодні виборів.


«Все йшло до того, що має бути один кандидат. Але ж це – вибори, повинно бути змагання, люди повинні мати, з кого обирати», – заявив Володимир Смоланка. За його словами, рішення про висування своєї кандидатури на вибори ректора УжНУ «підкріплене» власним баченням розвитку навчального закладу.

«Коротко про це немає сенсу говорити, адже йдеться про цілу програму. Завтра я все розкажу в промові. Якщо про головне… Хочеться, щоб університет був демократичною установою, де будуть створені всі умови для реалізації наукових планів викладачів. І щоб рівень викладання був на дуже високому рівні. Хочеться, щоб УжНУ був одним з найкращих університетів країни. І хочеться, щоб «звучав» на такому рівні, як створений з моїми однодумцями Центр нейрохірургії та неврології, куди приїздять на операції люди з усієї України»,   – розповів кандидат на посаду ректора УжНУ.

При цьому Володимир Смоланка зазначив, що налаштований оптимістично: «у статуті передбачено, що голосування буде таємним. Сподіваюся, що ніхто не чинитиме ні на кого тиск, і делегати не боятимуться голосувати».

Закарпаття онлайн

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат