Заключна конференція Європейського тижня мобільності пройде в Ужгороді

admin 20.11.2012 09:21 СОЦІО

 

У четвер, 22 листопада, в Ужгороді, у конференц-залі готелю «Прага» (вул. Верховинська, 38) відбудеться заключна конференція «Європейський тиждень мобільності в Карпатах: просування сталої мобільності».


Громади представлятимуть кращі приклади ЄТМ в 2012 році, ініціативи громадськості, обговорюватимуться перспективи покращення умов для пішоходів та велосипедистів. До участі в конференції запрошені представники громад Словаччини та Закарпаття, а також м.м. Івано-Франківськ, Київ, Львів, Луцьк, Чернівці.   Початок роботи конференції о 10.30. (Програма додається).
Ті журналісти, хто має намір взяти участь у конференції, прохання акредитуватися за тел./мейлом Ужгородського прес-клубу.

Для тих журналістів, хто цікавиться темою, але має менш обмежений час, заплановано прес-зустріч з головними учасниками конференції, представниками громад, тощо. Прес-конференція відбудеться о 16.30. Тоді ж буде проведено урочисте нагородження переможців конкурсу Європейський тиждень мобільності у Карпатах. Прохання акредитуватися за тел./мейлом Ужгородського прес-клубу.

admin

ТЕГИ : Закарпаття«Європейський тиждень мобільності в Карпатах: просування сталої мобільності»

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат