ЗакДУ здобув гран-прі Міжнародної виставки «Освіта та кар’єра - 2012»

admin 16.11.2012 11:54 СОЦІО

На Міжнародній виставці «Освіта та кар’єра - 2012», що проходить 15-17 листопада в Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім» (м. Київ), Закарпатський державний університет здобув премію гран-прі та золоту медаль. Про це повідомили у ЗакДУ.

Високі нагроди були отримані у номінації «ІТ-технології у вищому навчальному закладі» завдяки поданій конкурсній роботі, яку підготували працівники Інституту інформаційних технологій ЗакДУ (автори: к.ю.н., професор Ващук О.М., к.т.н., професор Нелюбов В. О.; Дубів О.В.; Куруца О.С.).

Премія гран-прі стала логічним наслідком тривалої роботи керівництва, професорсько-викладацького складу і студентів ЗакДУ, їй передували неодноразові грамоти і відзнаки, перші премії і медалі у конкурсах та спеціалізованих виставках.

У ЗакДУ отриману нагороду – золоту медаль та гран-прі Міжнародної виставки – сприйняли не як підсумок здійсненого, а як стимул до подальшої плідної роботи.

На фото: Володимир Нелюбов, к.т.н., доцент, завідуючий лабораторією мультимедійних технологій навчання ЗакДУ (у центрі), студент Михайло Кляп (зліва) та аспірант факультету інформаційних технологій Вальтер Волфсбергер (справа).

Zagolovok

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат