Закарпаття розширить ринок збуту овочів та фруктів завдяки Литві

admin 15.11.2012 08:25 СОЦІО

Директор   КП «Агенція місцевого розвитку Виноградівщини» здійснив візит до Литви м.Тельшяй з метою налагодження партнерських відносин. Про це повідомили у Виноградівській районній раді.

Від Литовської сторони на переговорах були присутні:

    - Мер міста Тельшяй

    - Голова адміністрації

    - Головний архітектор

    - Начальники управлінь

    - Керівник бізнес-інкубатора

Вони ознайомили із станом справ міста та регіону, представили перспективний план інноваційно-інвестиційного розвитку. Під час презентації провели телеміст з Міністерством економіки Литви, а саме - департаментом промисловості. Запитання йшли з двох сторін, контакт був дієвим та результативним.

Зустріч проводилась у залі електронного самоврядування, що надало можливість мешканцям Литви в режимі on-line спостерігати та братии участь узаході.

Результатом візиту стало підписання між агенцією та Бізнес-інкубатором Литви:

Декларації про спільні наміри та Договору про співпрацю, які дають можливість в перспективі розширення ринків збуту власної продукції обох країн:

- Україна, Закарпатська область - овочі та фрукти;

- Литва – рибна та молочна продукція.

Учасники Угоди переконані, що налагоджена співпраця сприятиме розвитку аграрного та промислового сектору економіки, розвитку логістики, обміну кращими практиками та соціальними досягненнями. А у спектрі розвитку проекту «Створення Агро-індустріального парку» ці стосунки матимуть вагоме значення і слугуватимуть дієвим прикладом для інших країн – членів ЄС.

admin

ТЕГИ : ЗакарпаттяЛитва

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат