На Берегівщині   вивчатимуть свердловини з прісною водою

admin 15.11.2012 15:10 СОЦІО

15 листопада 2012 року під головуванням голови райради Андрія Бігарі відбулося пленарне засідання 10-ої сесії Берегівської районної ради VІ-го скликання.


На засіданні народні обранці розглянули ряд важливих питань, прийнявши відповідні рішення. Слід зазначити, що перелік питань, що планувалося винести на пленарне засідання, також проекти рішень були заздалегідь розміщені на офіційному веб-порталі органів місцевого самоврядування Берегівського району (www.beregvidek.uz.ua).
Депутати районної ради зокрема, заслухали звіт постійної комісії районної ради з питань управління майном, планування територій, архітектури, будівництва, будівельної індустрії, дорожнього і житлово-комунального господарства та благоустрою територій, розглянули інформацію про виконання Програми інформаційно-технічного забезпечення управління праці та соціального захисту населення Берегівської райдержадміністрації в рамках запровадження спрощеного порядку надання населенню житлових субсидій на 2010-2011 роки та Програми забезпечення діяльності громадської організації «Берегівський спортивно-оздоровчий клуб осіб з обмеженнями у здоров’ї «Берег» на 2011 рік, проаналізували навчально-тренувальну роботу за 2011 рік та перше півріччя 2012 року дитячо-юнацьких спортивних шкіл, що фінансуються з районного бюджету.
Депутатський корпус вніс зміни   до районного бюджету на 2012 рік, погодив клопотання СТЗОВ «Берег-Кочік» щодо отримання ліцензії на проведення геологічного вивчення (в тому числі дослідно-промислову розробку) свердловини № 28 з прісною підземною водою та ПП «Грінфілд-Закарпаття» щодо отримання ліцензії на проведення геологічного вивчення (в тому числі дослідно-промислову розробку) ділянки Косонського родовища теплоенергетичних вод, де розташовані свердловини №27-Т, №29-Т. Районна рада також прийняла рішення про затвердження детального плану території.
Наприкінці засідання присутніх інформували про листи-відповіді на звернення депутатів районної ради.
На пленарному засіданні було вирішено поточну сесію не закривати.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат