Закарапатець через власну неуважність позбувся свого будинку

М.студіо 15.11.2012 11:55 СОЦІО

Пізня осінь, яка виявилася справжньою несподіванкою для деяких жителів Воловеччини, вже встигла наробити лиха. Через власну неуважність житель села Канора позбувся будинку. Знищив помешкання нещодавній зсув, що через рясні дощі трапився у селі.


Про будинок під номером 112, що знаходиться у найвіддаленішому куточку села Канора, ходять справжні легенди та байки. Ні, він не заселений привидами, тут не мешкали злодії і ніхто нікого не вбивав. Проте споруду жителі села намагаються обходити десятою дорогою. Кажуть, у нього дурна слава. Проблеми у цій хаті почалися одразу після того, як у кращий світ відійшла єдина і остання господиня будинку.
Спочатку спадщину намагалися поділити. Спадкоємці настільки захопилися, що одного разу ледь не спалили злощасний будинок. Уже тоді могли з’явитися жертви. Адже підпалювали хату із людьми усередині за принципом, якщо не мені, то нікому. Проте люди тут таки оселилися. Невдовзі після трагедії мешкати у частині, яку не зачепила пожежа почала сімейна пара. Проте зникнути з мапи села будинку було визначено долею. У буквальному розумінні ґрунт з-під хати вибила хвиля рясних дощів, що нещодавно прокотилася Закарпаттям.
Через неуважність і байдужість горе-господаря, який знехтував численними проханнями прибрати колоду, що заважала природному стоку дощових вод, остання пішла в обхід, підмиваючи земельну ділянку зверху. Хоча на момент нічної пригоди (зсув трапився пізньої години) всередині будинку і були люди, на щастя, ніхто не постраждав. На сьогодні колишніх мешканців розселили. Будинок списали з усіх рахунків. А ситуацію передали на контроль районного управління МНС, аби в майбутньому домівки самостійно не мандрували горами.

М.студіо

ТЕГИ : Закарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат