Закарпатські опозиціонери подали до суду на ОВК 68 округу

admin 09.11.2012 12:57 СОЦІО

Голова ОВК Дударєва Л.В., секретар ОВК Ганич С.В. та юрист ОВК Жихарєв О.В. замітають сліди фальсифікацій у виборчому окрузі № 68, - стверджують у ВО “Батьківщині”.

Ці люди застосовують всі засоби, щоб перешкодити проведенню повторного підрахунку голосів на виборчих дільницях №№ 210749, 210759, 210771, на вимогу уповноваженої особи ВО «Батьківщина».
У протоколах ОВК виявлені розбіжності із первинними протоколами вказаних дільничих комісій щодо кількості виданих бюлетенів та бюлетенів, що не підлягають врахуванню. Голова комісії отримала вказівку від влади приховати такі факти, так як вони свідчать про застосування технології фальсифікації «карусель».
Так, на останньому засіданні окружної виборчої комісії № 68, яке відбулось 05.11.2012 року, заяви ВО «Батьківщина» про невідповідність протоколів про підрахунок голосів виборців на вищевказаних дільницях вимогам ЗУ «Про вибори народних депутатів України» не були навіть включені до порядку денного та не розглядались.
Крім того, Окружна виборча комісія на чолі з Ларисою Дударевою ігнорує розгляд зареєстрованої скарги про визнання виборів недійсними на дільниці № 210584 у селі Середнє, де відбувалися масові фальсифікації на користь партії регіонів.
У зв’язку з бездіяльністю ОВК щодо розгляду скарг, опозиціонери звернулися до суду з відповідними позовами.

mukachevo.net

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат