1,5 тисячі фактів порушень перевезення у маршрутках виявили у 2012 році у Закарпатті

07.11.2012 10:00 СОЦІО

6 листопада, відбулася спільна прес-конференція за участі начальника управління Укртрансінспекції в Закарпатській області Сергія Слободянюка та начальника сектору автомобільно-технічної інспекції УДАІ Василя Філіпа.

Основна мета конференції — ознайомлення жителів області з роботою Укртрансінспекції та ДАІ по забезпеченню у межах своєї компетенції функціонування сфери пасажирських перевезень.
На зустрічі йшлося про проблемні моменти та шляхи їх вирішення, а саме про «нелегальних» перевізників та водіїв «таксі», які не проходять передрейсового медичного огляду та технічного нагляду за транспортними засобами, а як зазначив Василь Філіп, перевозити людей у таких авто, є вкрай небезпечно, що підтверджують дорожньо-транспортні пригоди, які сталися за вини таксистів у цьому році.
Присутніх було поінформовано про додаткові заходи, що  вживаються на державному рівні у сфері  організації і здійснення пасажирських перевезень,  зокрема, про комплексні перевірки  галузі, які тривають і досі. Так, з початку року працівниками Державтоінспекції Закарпаття було виявлено та припинено понад півтори тисячі фактів порушень у сфері пасажироперевезень. І звісно важливою складовою транспортної дисципліни загалом, є культура водія, який має розуміти, якщо він взявся за таку відповідальну справу як перевезення пасажирів – він мусить бути максимально уважним та законослухняним, адже від його дій залежить життя та здоров’я інших учасників дорожнього руху. Якщо ж у пасажирів даних транспортних засобів виникають сумніви щодо тверезості водія або справності транспортного засобу їм необхідно негайно зателефонувати за номером 61-27-35 або на номер 102.


За матеріалами УДАІ УМВС України в Закарпатській області

ТЕГИ : ДАІЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат