Мажоритарників рахуватимуть довго?

ВІКНА 29.10.2012 11:42 СОЦІО

Підрахунок результатів по мажоритарних округах будуть затягувати. Про це в ефірі телеканалу “Інтер” сказав голова Комітету виборців України Олександр Черненко.


“Саме на мажоритарних округах зараз відбувається найцікавіше. Дійсно, іде підрахунок голосів. Спочатку рахують голоси за партії, але екзит-поли вже всі почули, всі бачили, тому несподіванок тут не буде. Але на багатьох мажоритарних   округах чекають дуже великі несподіванки”, — наголосив він.

Черненко пояснив, що саме тому підрахунок голосів буде затягуватися.

“Підрахунок голосів буде затягуватися в окремих округах власне членами комісій, через те, що в багатьох округах дуже невеликий відрив одного мажоритарника від іншого. І кожен голос, кожна сотня голосів може визначити перемогу. Тому, я думаю, по деяких округах не порахують не те, що завтра до ранку, а й завтра до обіду. Але це буде більш зрозуміліше вже під ранок, коли поступатиме інформація”, — наголосив він.

Голова КВУ додав: “Але за рахунок того, що будуть довго голосувати по мажоритарникам, комісії довго не зможуть заповнити протоколи і не буде ЦВК отримувати результати і по партіях”.

ВІКНА

ТЕГИ : мажоритарникивибори 2012

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат