У пункті обігріву в Ужгороді за один день обслуговували близько 40 людей

30.01.2012 12:29 СОЦІО

У пункті обігріву, розгорнутому силами "надзвичайників" на площі Фенцика, щоночі притулок знаходять кільканадцять безхатченків. Як повідомлялося раніше в Ужгороді відкрила пункти, де в морози можуть зігрітися люди, а в разі потреби отримати не лише гарячий чай, а й медичну допомогу і притулок.


У п'ятницю, 27 січня, у спеціально обладнані намети в центрі міста завітало з півтора десятка осіб. Уже у суботу в пункті обігріву обслуговувалося до 40 людей, а на неділю залишилося спати 14. Близько тридцяти осіб, які потребували обігріву і притулку, прийшли в пункт у неділю, ночувати зосталися дев’ятеро. Позаяк синоптики прогнозують подальше зниження температури, слід очікувати на більшу кількість тих, хто має потребу в послугах пункту обігріву. Тим часом три стаціонарні пункти, які готові надати допомогу людям, які цього потребують, розгорнуті у різних районах міста, а саме при міській поліклініці на БАМі (вул. Грибоєдова, 20а), при амбулаторії сімейної медицини (вул. Перемоги, 166/1) та у територіальному центрі, який обслуговує самотніх пенсіонерів на Шахті (вул.. Благоєва, 10а).

Фоторепортаж із пункту обігріву дивіться тут


За матеріалами Прес-служби Ужгородської міськради

ТЕГИ : пункт обігрівуМНСУжгородЗакарпаття

Коментарі :


30.01.2012 22:55 спостерігач

А чому біля обласної філармонії там майже нелогічно. А може треба на початку Проспекту - коло вокзалів, або коло Укртелекому на Минайській, або коло базара на розі в.Бородіна-Минайська..


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат