Закарпатці взяли участь у сільськогосподарській виставці в Києві

admin 15.10.2012 16:10 СОЦІО

З 11 по 13 жовтня в Києві проходила XV сільськогосподарська виставка «Фермер України - 2012». Свою продукцію презентували на виставці і фермери та підприємці з Закарпаття.

Закарпатська область щороку бере участь у традиційній всеукраїнський сільськогосподарській виставці «Фермер України». Цьогоріч на експозиції представили своє виробництво 8 закарпатських фермерських господарств та приватних підприємців. Зокрема, було презентовано продукцію вівчарства, біовиробництва, винну продукцію, кондитерські вироби тощо.

- Участь у таких заходах є дуже важливою для розвитку сільського господарства області, - розповів начальник Головного управління агропромислового розвитку Закарпатської ОДА Іван Паук. – Під час виставки ми маємо можливість презентувати наш потенціал у агропромисловому комплексі, залучати інвестиції, налагоджувати зв’язки у сфері сільського господарства.

Також Іван Паук зазначив, що зважаючи на особливості аграрного комплексу Закарпаття, експозиція від нашого регіону була сформована із продукції саме невеликих фермерських господарств.

За підсумками виставки «Фермер України – 2012» Закарпатська область була визнана однією з кращих та відзначена Дипломом Асоціації фермерів та приватних землевласників України.

Прес-центр ОДА

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат