Українці найбільше хочуть виїхати до Канади та Чехії

admin 10.10.2012 15:12 СОЦІО

До десятки найбажаніших для еміграції країн потрапила навіть Росія.


Українці, які цікавляться можливістю покинути назавжди Україну, найчастіше шукають в інтернеті способи еміграції до Канади та Чехії. Про це свідчить статистика пошукових запитів у Google та Яндекс, — пише tsn.ua

Так, 40% усіх запитів припали на Канаду, та 37,5% - на Чехію. З великим відставанням (4% запитів) на третьому місці за популярністю опинилась Австрія. Замикають п'ятірку лідерів Німеччина (3,3%) та США (2,2%), пише "ЛІГАБізнесІнформ".

Далі йдуть Польща (2,1%), Росія (1,5%), мальовнича Нова Зеландія, де режисер Пітер Джексон зняв трилогію "Володар перснів", (1,4%), Ізраїль (1,3%) і замикає топ-10 Швеція (1%).

Дослідження складене на основі обробки пошукових запитів, до яких входили слова "еміграція", "постійне місце проживання", їх варіації і комбінації.

admin

Коментарі :


03.05.2020 17:00 Ольга

Еміграція це занадто сказано, скоріш поїхати підзаробити на рік чи два. Але, з мого досвіду сума на яку ти розраховуєш та дійсно отримуєш це різні речі. Там дуже високі податки, послуги та їжа дуже дорогі, плюс перельоти та візи. Знайти роботу потрібен час тому не варто одягати рожеві окуляри. Можна не те що нічого не заробити, але й залишитися у мінусі.


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат