Зміни та нововведення податкового законодавства розповіли на Свалявщині

admin 27.09.2012 06:58 СОЦІО

Семінар у приміщенні Свалявської районної державної адміністрації відвідали 80 платників податків. Організували захід Державна податкова служба у Закарпатській області спільно з територіальним відділенням Асоціації платників податків України.

У роботі семінару взяв участь заступник голови ДПС у Закарпатській області Віталій Кричко, начальник відділу взаємодії із ЗМІ та громадськістю Єва Мойшевич, голова ради територіального відділення Асоціації платників податків України Марта Волощук та президент Закарпатської торгово-промислової палати Отто Ковчар.

Під час семінару розглянули питання практичного застосування змін, внесених до Податкового кодексу України   Законами України від 24.05.2012р. №4834-VI « Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо удосконалення деяких податкових норм» та від 05.07.2012р. №5083-VI « Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо державної податкової служби та у зв’язку з впровадженням адміністративної реформи в Україні», зокрема, щодо податку на додану вартість, податку на прибуток, єдиного податку та ін.

Платники податків цікавилися питаннями спрощеної системи оподаткування, оподаткування дивідендів, особливостей податкового обліку з податку на додану вартість та обліку поворотної фінансової допомоги тощо.

Після завершення семінару всі охочі отримали індивідуальні консультації.



  ДПС у Закарпатській області

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат