"Що заважає Балозі вирішувати проблеми Закарпаття?"

admin 20.09.2012 17:49 СОЦІО

Особливо враховуючи те, що він - куратор області від Кабміну, зауважив Нестор Шуфрич.

Нестор Шуфрич сьогодні під час перебування в Закарпатті відзначив, що чинного Міністра МНС України і , як відомо, уродженця Мукачівського району Віктора Балогу він знає давно.
Перебуваючи з робочою поїздкою в місті Мукачево, кандидат у народні депутати України Нестор Шуфрич, зокрема, зазначив, що чинного Міністра МНС і, як відомо, уродженця Мукачівського району Віктора Балогу він знає давно. «Балогу я знаю давно, але його дії не перестають мене дивувати. Усі негативні оцінки, якими він сьогодні розкидається, фактично він дає самому собі. Я не буду згадувати, як кілька років тому він вимолював собі державні посади, а сьогодні критикує владу за, на його погляд, соціальні прорахунки в його рідному місті Мукачево та у найближчих населених пунктах, що входять до його округу, і дає нищівну оцінку уряду, членом якого він поки ще є. Я впевнений, що навіть якщо йому вдасться потрапити в парламент, йому доведеться вислухати всі відповіді на поставлені ним же сьогодні питання - як від його сьогоднішніх колег по Кабміну, так і від можливих майбутніх колег по парламенту.
Виникає логічне запитання: що заважає чинному члену Кабінету міністрів України і, до речі, куратору саме Закарпаття від Кабміну самому вирішити ті питання, які, на його думку, сьогодні ігноруються владою?
А депутатство - це не спосіб уникнення відповідальності за зроблене і сказане. Тим більше, що бути обраним ще не означає допрацювати до завершення 5-річних повноважень».

Комсомольская Правда в Украине

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат