В УжНУ замінюють вікна і ремонтують вбиральні

admin 20.09.2012 17:20 СОЦІО

Стан виконаних ремонтних робіт у приміщеннях УжНУ сьогодні особисто оцінював в. о. ректора, доктор технічних наук, професор Федір Ващук. Наразі на трьох поверхах головного корпусу УжНУ замінено 67 старих дерев’яних вікон на пластикові енергозберігаючі. П’ятий поверх цієї ж будівлі, де займаються студенти факультету РГФ (який саме реорганізовують в Інститут іноземної філології) та географічного факультету, невдовзі матиме відремонтовані вбиральні.

Про це повідомляє сайт УжНУ.

Додаткове приміщення облаштують на четвертому поверсі, де філологічний факультет. Оглядаючи приміщення колишніх університетських туалетів, було вирішено розширити і їхні межі за рахунок створення додаткових гіпсокартонних стін і демонтування старих частин.

Федір Григорійович обговорив найважливіші складові ремонтних робіт і дав настанови щодо вдосконалення і покращення умов користування. Головним принципом, за його словами, має бути надійність і зручність вбиралень. Відтак, добре освітлені приміщення з підвісними стелями, сучасними витяжками, новою плиткою, широкими дзеркалами та іншим туалетним інвентарем невдовзі використовуватимуть студенти і викладачі вишу. Після закінчення на 5-му поверсі ремонтні роботи почергово перейдуть на інші поверхи корпусу на «бамі».
Оскільки під час ремонту вбиральні для викладачів планують розташувати поруч зі студентськими, керівництво сподівається в такий спосіб усунути ще й проблему з палінням у приміщенні університету.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат