Жінка-інвалід госпіталізована через ДТП у Закарпатській області

14.09.2012 11:11 СОЦІО

Днями в Перечинський райвідділ міліції зателефонував черговий лікар Великоберезнянської районної лікарні та повідомив, що каретою швидкої медичної допомоги до них доставлено жительку села Малий Березний, інваліда дитинства 1-ї групи, з тілесними ушкодженнями різного ступеня важкості.

Потерпілу жінку було госпіталізовано в хірургічне відділення районної лікарні, та, на жаль, врятувати її життя не змогли.
Правоохоронцям стало відомо, що жінка з дитинства пересувалася тільки на інвалідному візку. Аби купити хоч якісь харчі чи інші необхідні в хаті речі, зверталася часто і до односельців. В той день візок з жінкою по краю дроги теж штовхав сусід, але як показала експертиза, чоловік був напідпитку. Вони поверталися уже додому, коли раптом автомобіль, що проїздив поруч, наїхав на візок. Від сильного удару візок перекинувся, жінка з численними травмами опинилася на дорозі.   На жаль від свого супутника небога   не дочекалася допомоги, бо той не міг отямитися, та й не зрозумів, що ж сталося. Рішуче діяв водій легковика. Зупинивши авто, миттю кинувся допомагати потерпілій, але зрозумівши, що ситуація надто серйозна, визвав швидку допомогу. Чи то інвалідну коляску було скеровано на проїжджу частину дороги, чи водій автомашини не впорався з керуванням, з’ясовує слідство. За даним фактом порушено кримінальну справу за ознаками   злочину, передбаченого ст. 286 ч. 2 КК України.


За матеріалами УМВС України в Закарпатській області

ТЕГИ : ДТПмвсМіліціяінвалідЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат