Жахлива ДТП у Хусті: автомобіль зіткнувся з палетою із бруківкою від Павла Балоги

admin 02.09.2012 20:21 СОЦІО

Наразі відомо що в автомобілі було двоє молодих хлопців віком близько 19 років.   Після зіткнення з палетою, повною бруківки, у машини розпороло низ, а бруківка вибила скло на будівлі поруч.

2 вересня у місті Хуст на Закарпатті близько 5-ї години ранку автомобіль Ford зіткнувся з палетою на перехресті вулиці Чайковської і Августина Волошина. Палети, одна з яких і стала причиною важкої дорожньо-транспортної пригоди, викладені   вздовж вулиці Карпатської Січі вже декілька тижнів з метою заміни покриття тротуарів.



Про дотримання належних норм безпеки однак явно забули. Таке халатне відношення місцевої влади призвело до плачевного наслідку –   потерпілий хлопцець, віком не більше 25 років, у важкому стані доставлений у реанімацію. Внаслідок ДТП йому відірвало обидві ноги.



Цей прикрий випадок ще раз доводить безвідповідальність міської влади Хуста на чолі з мером Володимиром Кащуком. А тим часом столиця Карпатської України згідно з рейтингом, складеним Аналітичним центром Universitas потрапила до ТОП-10 найгірших міст України (шоста позиція).

Раніше як місцеві, так і загальноукраїнські ЗМІ повідомляли, про те, що до викладання злощасної бруківки залучали працю неповнолітніх. А на транспорті, який підвозив для роботи інструмент була зображена емблема відомої на Закарпатті фірми "Барва", директором якої є брат міністра МНС Павло Балога.

Юрій Погоріляк
http://goloskarpat.info/

admin

ТЕГИ : Павло НагірнийДТП

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат