Кандидати УДАРу від Закарпатя роблять собі PR?

13.08.2012 10:29 СОЦІО

Голова Ужгородської РДА Руслан Чорнак: «Політика та навчання дітей – речі несумісн». Спростування.

9 серпня 2012 року директор ЗОШ І-ІІ ступенів села Чабанівка Ужгородського району, кандидат у народні депутати від партії «УДАР Віталія Кличка» Лариса Сарваш під час прес-конференції в Ужгороді заявила про тиск на неї з боку влади. Зокрема йшлося про те, що голова Ужгородської РДА Руслан Чорнак нібито змушує її написати заяву на звільнення через її політичні погляди.
Голова Ужгородської РДА Руслан Чорнак висловив своє бачення цієї ситуації.

«Директор ЗОШ І-ІІ ступенів села Чабанівка Ужгородського району Лариса Сарваш всупереч діючому законодавству України використовувала своє службове становище для поширення політичних поглядів, проведення політичної агітації.
Лариса Сарваш замість того, щоб готувати навчальний заклад до нового навчального року, до опалювального сезону, займатися іншими справами, які в компетенції директора навчального закладу, активно проводила агітацію серед вчителів та батьків учнів школи.
Керівництво відділу освіти Ужгородської РДА неодноразово попереджали Ларису Сарваш про недопустимість проведення передвиборчої агітації в стінах навчального закладу.
У мене справді на початку тижня відбулася розмова з директором ЗОШ І-ІІ ступенів села Чабанівка Ужгородського району. Під час зустрічі я наполягав на тому, аби вона припинила ведення політичної агітації в стінах школи. У разі, якщо хоче продовжувати займатися політикою, повинна на час передвиборчої кампанії піти у відпустку, як це й передбачене чинним законодавством.    


За матеріалами Ужгородської РДА

ТЕГИ : УдарЗакарпаттяУжгородвибори 2012

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат