Масштабний молодіжний освітній форум від Української академії лідерства відбувся в Ужгороді

13.07.2024 11:27 РАТУША

Понад 300 молодих людей з усієї України віком від 16 до 19 років впродовж трьох днів, 4-6 липня, на стадіоні «Авангард» вчилися працювати в команді, досягати цілей, створювати проєкти, брати відповідальність за своє життя та свідоміше обирати професію.

Як інформують організатори, учасники були поділені на групи та у форматі гри змагалися під час всієї програми. Молодіжний освітній форум охопив тематичні блоки та воркшопи, які допоможуть молоді знайти однодумців та обговорити з ними різні приклади боротьби, дізнатись інформацію про варіанти психологічної підтримки та розвитку особистої стійкості, більше дізнатись про можливості в країні, розвинути свої навички гуртування, гартування та готування.

Традиційно в програмі форуму для молоді організували   наметове містечко. Тут відбувалися лекції про психологічну підтримку, стійкість та ненасильницьке спілкування,   фінансову грамотність; командні активності просто неба;   активності від партнерів;   затишні вечори з творчими перформансами;   фізичні, емоційні та інтелектуальні змагання між учасниками заходу.

ТЕГИ : Гуртуйсь! Гартуйсь! Готуйсь!

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат