Ремонти, як передвиборний підкуп: Класичні методи Богдана Андріїва

23.10.2020 15:22 РАТУША

Ужгородці вже звикли, що 5 років у місті нічого не робилося, а якщо робилося — то погано, незважаючи на те, що на це виділялися кошти, які з’явилися в місті завдяки децентралізації.

Ремонти, які мали робити у дворах весь рік, притримали, щоб провести напередодні виборів від партії мера Андріїва. За тиждень до виборів ужгородці дочекалися трохи ремонтів. Бордюри та щебінь комунальники встановлюють у фірмових жилетках «Батьківщини», від якої веде на вибори своїх кандидатів діючий міський голова.

Громадянська мережа ОПОРА написала заяву в поліцію щодо недопустимості агітації за бюджетні кошти. Поліція прибула на місце та з’ясувала, що агітацію проводили працівники комунального підприємства, яких координував заступник директора Боздоського парку Свирид Дмитро. Чому в робочий час працівники, роботу яких оплачують ужгородці з міського бюджету, займаються виборчою кампанією Богдана Андріїва, з’ясувати не вдалося, пише Ужcity.

Комунальники в жилетках «Батьківщини» так поспішали, коли встановлювали бордюри, що технікою поламали дерева в дворі Минайська, 6—8. Громадянська організація ОПОРА викликала наряд поліції, щоб зафіксувати порушення виборчого процесу з боку команди «Батьківщина», яка перед виборами згадала про людей. Коли працівників попросили зняти жилетки «Батьківщини» — роботи припинилися. Виходить, ужгородців зробили заручниками — або за ваші гроші буде проводити свою кампанію Андріїв і «Батьківщина», або не дочекаєтеся ремонтів.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат