Замість садка — торговий центр. Андріїв за 5 років не збудував садок — хоч і обіцяв

03.10.2020 20:17 РАТУША

25 вересня Богдан Андріїв презентував документацію на садочок, про який вперше заговорили ще 4 роки тому — в 2016 р., коли під нього виділили територію. Але за ці 4 роки міські служби навіть не змогли підготувати документацію, не кажучи вже про саме будівництво.

Виявляється, хоч садок пообіцяли ще в 2016 р., але проектну документацію замовили лише перед виборами, в квітні цього року. За місяць до виборів діючий мер замість того, щоб показувати збудований садок, показує лише проект на картинках.

Ми маємо два приклади будівництва: в першому зацікавлені ужгородці — садочок на Загорській, 51; в другому — торговому центрі на площі Поштовій, 4А зацікавлений Богдан Андріїв, — пише Ужcity. Забудовником торгового центру є ТОВ «УК ІНВЕСТМЕНТ», який очолює Зарева Тарас Іванович. Він одночасно і керівник в іншому ТОВ — «Сонячна енергія», де одним із двох засновників є брат мера Андрій Андріїв. Тобто, будівництво на Поштовій ведеться бізнес-партнерами фірм з кола мера Андріїва і при його повному сприянні.

І 4-поверховий ТЦ і 2-поверховий садочок на Загорській в 2019 були в однакових умовах готовності. Містобудівні умови і обмеження на будівництво садка були отримані в липні 2019 року. Проте під особистим контролем мера — ТЦ майже готовий, а садочок все ще на папері.

Нема чим звітувати — і команда мера вирішила погодувати ужгородців паперами на незбудований за 5 років садок та надіями на будівництво цього ж садка за наступні 5 років: і басейн буде, і ліфт, і пусті розмови.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат