Журналісти проекту «1+1» «Гроші» перевірили, наскільки чесний мер Богдан Андріїв

26.09.2020 17:35 РАТУША

Серіал про мерів українських міст, в якому журналісти показують, де збрехав, а де виконав свої обіцянки той чи інший чиновник, викликали такий скандал, що люди зі всієї країни просять відвідати їх міста, щоб показати всю правду про їх місцевих «князьків».

У новій серії під лупою журналістів опинилися Богдан Андріїв, якого представили як одного з найбагатших мерів України, та мер міста Суми Олександр Лисенко.

«Гроші» на «1+1» — спецпроект телеканалу, який розслідував, куди зникають в Ужгороді гроші та бруківка. Згадали про кримінальні справи Богдана Андріїва стосовно реставрації комплексу «Совине гніздо» та реконструкції площі Кірпи, проїхалися рекордним довгобудом — площею Петефі. Були вражені жахливою бруківкою по місту та послухали, що кажуть ужгородці. Звичайно ж, не оминули питання громадського транспорту.

На питання журналістів про кримінальні справи Богдан Андріїв уникав відповіді та збрехав, що серед засновників фірм-перевізників, яким із бюджету перекидають гроші, нема представників його родини. «Моя родина не володіє жодними транспортними засобами, які здійснюють перевезення громадян», — сказав міський голова Ужгорода. Журналісти одразу це спростували.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат