Площа Петефі: Ремонт завершиться нескоро...

21.09.2020 17:03 РАТУША

Робітники трактором розкопують старі комунікації з-під покладеної плитки, тому що забило каналізацію сміттям, — пише Ужcity. Схоже така сама доля чекає всю пл. Петефі найближчим часом, адже за словами самих робітників, нормальної розробки карти комунікацій зроблено не було, і дощова вода не тільки стоїть у недороблених колодязях, але й просочується в будинки на площі.

Мешканці, що живуть у навколишніх будинках, кажуть, що кілька робітників, які працюють на площі, не встигнуть швидко зробити ніякі роботи і схоже ремонт затягнеться до глибокої осені, коли підуть дощі й утворяться грязьові ями.

А в цей час міський голова продовжує піаритися на реконструкції площі Петефі і... перевстановлює світильники. Нещодавно він похвалився, що на площі Петефі встановили нове освітлення, хоча з ним якраз проблем і не було. В багатьох інших містах вже виникали скандали з тим, що за міські гроші купують світильники за завищеними цінами або неякісні китайські ліхтарі. Ці ж ліхтарі спочатку дають гарний ефект, а потім великі витрати йдуть на їх обслуговування.

У яку суму ужгородцям обійшовся цей ремонт — сказати складно, адже капітальний ремонт освітлення в різних частинах площі Петефі по тендерах триває з 2018 року і загальна його вартість уже склала 1 640 954 грн. Чи міська влада, як завжди, продала роботи з освітлення містянам удвічі — поки невідомо.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат