Йде до зриву

22.08.2020 20:23 РАТУША

Ми розповідали про те, що вибори до місцевих органів влади, які заплановано провести 25 жовтня, можуть за певних обставин не відбутися. Як відомо, у 54 країнах світу вибори переносили на інші терміни, мотивуючи це тим, що є небезпека поширення коронавірусу. Наша влада тримала інтригу тривалий час щодо формату виборів, а тепер тримає інтригу і щодо їх проведення.

Як відомо, в Україні з якогось дива значно погіршилася ситуація з поширенням коронавірусу. Ми переступили поріг у дві тисячі виявлених випадків коронавірусу за добу. Значно зросла і кількість смертей.

Нарешті на трибуну вийшов головний санітарний лікар Ляшко і вже натякнув, що вибори можуть і не відбутися. Мовляв, якщо до «червоної» зони потрапить більше половини регіонів, то вибори перенесуть.

А тим часом партії та кандидати вже поспішили стартувати з виборчою кампанією. І хоч вона має початися лише з 5 вересня, вулиці міст та сіл уже рясніють рекламними плакатами із закликами.

На Закарпатті з кампанією стартували майже всі головні партії, хоча досі не видно «Батьківщину». Все через те, що там відбулися значні зміни. В області цю партію взяв під себе колишній нардеп від «Відродження» Михайло Ланьо, а в активі буде і чинний мер Ужгорода Богдан Андріїв. Той провалився з проектом «Опозиційного блоку» на виборах до парламенту і тепер вирішив йти вкупі з залишками «Батьківщини». Не потрібно бути прогнозистом, щоб зрозуміти, що Андріїв втягне «Батьківщину» в лайно. Бо мер сидить під криміналом і найближче судове засідання щодо його діянь заплановане вже на 25 серпня.

Навіть дивно, що Андріїв уже заклеїв усе місто своїми рекламними білбордами і при цьому цинічно маніпулює свідомістю ужгородців, приписуючи всі заслуги собі. Мовляв, зроблено стільки-то доріг, закуплено стільки-то обладнання, реконструйовано стільки-то об’єктів. І при цьому ані слова про те, що все це зроблено не за його власні кошти, а за кошти ужгородців з міського бюджету.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат