«Сонячна» фірма дружини мера купила два круті Рендж Ровери по 5,3 мільйона

24.01.2019 14:56 РАТУША

ТОВ «Сонячна енергія Плюс» (м. Ужгород, Закарпатська обл.) 20 грудня за результатами тендеру замовило ТОВ «ВіДі-Пауер» автомобілів на 338 тис євро, або 10,90 млн грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро».

До кінця 2018 року мали поставити два нові гібридні позашляховики Land Rover Range Rover Autobiography 405 RR 2.0 Si4 PHEV AB кольору «carpathian grey» 2018 року випуску по 169 тис євро, або 5,33 млн грн.

У салонах ціни на позашляховик Range Rover Autobiography починаються від 4,84 млн грн., а на гібридний позашляховик Range Rover PHEV – від 4,47 млн грн.

За специфікацією, автомобілі стандартно мають передні та задні парктроніки, круїз-контроль, камери колового огляду, системи попередження про зміну смуги та екстреного гальмування, передні та бокові подушки безпеки, системи безпеки, аудіо-систему на 17 динаміків, чотиризонний клімат-контроль, оздоблене шкірою кермо з підігрівом, регульовані сидіння, датчики світла і дощу, панорамний дах зі зсувним люком тощо.

За даними «Наші гроші.Львів», для двох Range Rover також без торгів замовили у ТОВ «ВіДі Дисконт Центр» послуги зі встановлення додаткового обладнання за 941 тис грн. Серед замовленого обладнання – виїзні підніжки, килимки (наприклад, килимок в багажник за 10 тис грн.), кріплення для велосипедів, фаркоп, рейлінги та інше.

Ціна угоди на 6% нижча від очікуваної вартості закупівлі у 11,65 млн грн.

Єдиним конкурентом фірми «ВіДі-Пауер» із групи Віталія Джуринського було львівське ТОВ «Імпері Моторз» Ігоря Яськевича та Артура Щура з такими ж автомобілями.

«Сонячна енергія Плюс» має дві сонячні електростанції в селах Ірлява та Ратівці Ужгородського району. Офіційно інвестором другої СЕС у 2013 році називали Богдана Андріїва, тоді – депутата Ужгородської міськради від Партії регіонів, а нині – мера Ужгорода.

Засновницями фірми є Влада Андріїва, дружина Богдана Андріїва, та дружина його брата Наталія Андріїв. У 2013-2014 роках Андріїв і сам входив у наглядову раду компанії.

Ще одну частку в «Сонячній енергії Плюс» має Олександра Ледида-Павлюк, донька екс-голови Закарпатської ОДА і чинного депутата Закарпатської облради від «Опозиційного блоку» Олександра Ледиди, який раніше очолював обласну організацію Партії регіонів.

Також співвласницями є Катерина Гембік, донька Олександра Ледиди і дружина Миколи Гембіка, та Катерина Ковач, родичка екс-нардепа від Партії регіонів Василя Ковача.

Нагадаємо, за даними «Ні корупції!», у 2018 році Коритнянcька сільрада безкоштовно виділила десять ділянок для ведення особистого селянського господарства, які потім одночасно були перепродані керівнику «Сонячної енергії Плюс» Андрію Ганзелу.

Наші гроші

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат