Весни та літа нам не бачити...

Іван Чонка 02.04.2018 16:38 РАТУША

Одна стаття в попередньому номері закінчується словами: незабаром зацвітуть сакури і до нас знову поїдуть тисячі туристів. У влади області та Ужгорода залишилося зовсім небагато часу, щоб не стати соромом для всієї України.

Здається, що в Ужгороді   взагалі не існує влади. Вона живе десь в іншому вимірі. Чиновники повинні ходити містом, щоб бачити його із середини, а не читати з папірчиків про нього чи проводити час на конференціях, з’їздах, покладаннях квітів чи розрізанні стрічок при відкритті нових торговельних центрів (замість шкіл, садків). Коли йдемо містом, соромно за все бачене. Місто, яке колись було прикладом для всієї України, перетворилося через інфантильність влади в брудну клоаку з розбитими дорогами, тротуарами та понищеними будівлями. Це місто недоглянуте, воно без господаря і схоже на запущений двір волоцюги чи ледаря.

Наближаються свята, скоро розквітнуть сакури і до нас приїдуть тисячі туристів. Але ви подивіться на дві площі по різних берегах однієї ріки. Ці площі з’єднані мостом, який став пристанищем для жебраків. І обидві ці площі, якими повинні прогулюватися туристи, просто зруйновані. Площу Петефі перерили і чомусь вирішили реконструювати аж два роки. А площу Театральну вирішили взагалі не реконструювати, аж поки не добудують «Корону».   А там після дощу через просілу бруківку вже утворюється озеро.

Соромно — ні зими, ні весни, ні літа, ні осені нам не бачити такими, як колись! І що подумають про наше місто туристи?

Іван Чонка

ТЕГИ : Ужгород

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат