Кому присвоїли звання "Почесний громадянин міста Ужгорода"

Прес-служба Ужгородської міськради 28.08.2018 14:56 РАТУША

Сьогодні проходить чергова сесія Ужгородської міськради.

На сесії вирішено виділити 500 тис. грн. на модернізацію системи електроживлення будівлі Ужгородського відділу поліції, а також на заміну вікон та дверей на пластикові.

1 млн. 200 тис. грн. виділено на матеріально-технічну допомогу військовій частині А 1778, 4-ому батальйону військової частини 3002 "У", Ужгородському комісаріату та 1-му пожежно-рятувальному загону та аварійно-рятувальному загону ДСНС. Скільки кому, не повідомляється.

1 млн. 073 тис. грн. буде виділено на капремонт фасаду житлового будинку на пл. Корятовича 4, фасаду житлового будинку на вул. Корятовича 7, покрівлі житлових будинків на вул. Корятовича 7 та Капітульній 4/1. Фінансування відбувається в рамках комплексної Програми відновлення історичного центру Ужгорода на 2017-2020 роки.

Депутати проголосували за присвоєння звання "Почесний громадянин міста Ужгорода" доктору медичних наук, професору кафедри хірургічних хвороб ЗВО «Ужгородський національний університет» Василю Русину, а також лікарю-хірургу хірургічного відділення №1 Центральної міської клінічної лікарні Ужгорода Дезидерію Петнегазі та народному артисту України Петру Матію.

Посмертно звання "Почесного громадянина Ужгорода" присвоїли загиблим військовослужбовцям: капітану Валерію Тихоновському, прапорщику Андрію Сипавці, а також громадсько-політичному діячу Катерині Омельчак.

Депутати Ужгородської міської ради також проголосували про присвоєння звання «Лауреат міської премії ім. Петра Скунця». У номінації «альбомне видання» це звання присвоєно видавцю Олександрі Гаркуші та Михайлові Фединишинцю за альбом «Адальберт Ерделі. Шаржі». У номінації «краєзнавство» звання присвоїли Тетяні Літераті за книгу «Ужгород. Невигадані історії», а у номінації «художня література» – Лідії Повх за книгу «Наше місто превеселе». Звання передбачає виплату премії у розмірі 10 000 грн. по кожній номінації.

Засідання сесії продовжилося і депутати прийняли ще ряд рішень.

Прес-служба Ужгородської міськради

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат