Ужгородська міськрада може розірвати договір із ТОВ «АВЕ Ужгород»

09.08.2018 21:56 РАТУША

Із 17 липня в Ужгороді різко погіршилася ситуація зі своєчасним наданням послуг із вивезення побутових відходів, - пише прес-служба міськради.

Є затримки з вивезенням відходів, що призводить до накопичення непотребу на майданчиках та довколишніх територіях, утворення стихійних звалищ, а відтак – погіршує санітарно-епідемічну ситуацію в місті.

Власник контейнерів для сміття також зобов’язаний забезпечити їх миття та дезінфекцію – влітку не рідше одного разу на 10 діб, проте в Ужгороді таке очищення не проводиться. Транспортні засоби, які забирають сміття, наразі, як правило, перебувають в неналежному технічному та санітарному стані, не здійснюється уловлення фільтрату, що утворюється при переміщенні відходів, а це забруднює проїзні та пішохідні частини на маршрутах сміттєвозів.

Все це лає підстави говорити про дострокове розірвання контракту із ТОВ «АВЕ Ужгород» та пошуку нового виконавця послуг із вивезення сміття.

Коментарі :


17.08.2018 17:25 йони

разорвать канешно можна.тока вот проблемка.вывозить тот мусор фактически некуда.полигон в барвинке давно переполнен.скоро могилки кладбища будут засыпаны мусором.это беда не аве и даже не городских властей.это проблемы прежде всего   законодателей.в сссре помнится все заворачивали в бумагу.все от хлеба до колбасы.в украине незалежной пошли по европути все начали паковать в пластик.даже знаменитую минводу закарпатскую и ту в пластик. пиво что категорически запрещено.кока-колу в пластиковой таре в штатах-родине напитка не то,что купить ввезти нелзя в пластике.у нас в украине все можна.вот и тонем в том мусоре.перерабатыват его никто не хочет.даже бутылки стекляные никто в унгваре не принимает.вот и валяются они везде.а слабо например принять ту пустую тару взамен выдать наполненую.можна прогнать то аве ну придет снова какой-то барыга от мусора а куда его возить никто не знает.вывезти можна это не проблема проблема куда вывозить.может шведам те вроде покупают мусор и вырабатывают при его сжигании електроэнергию.сортировать начать его пора тока не надо это заставлять делать народ.вот нехай барыги от мусора его и перебирают а барыги выпускающие етот пластик нехай им за это платят.


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат