«Водоканал» оприлюднив нові тарифи на воду в Ужгороді

24.03.2017 15:31 РАТУША

22 березня відбулося відкрите засідання Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), за участі керівників підприємств водопостачання і водовідведення та представників органів місцевого самоврядування, інформує КП «Водоканал м. Ужгорода».


На ньому було розглянуто питання про схвалення проектів постанов НКРЕКП щодо інвестиційних програм на 2017 рік ліцензіатам із централізованого водопостачання та водовідведення, а також про внесення змін до Постанови НКРЕКП від 16 червня 2016 року № 1141 щодо встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення підприємствам і Постанови НКРЕКП від 26 листопада 2015 року № 2868 щодо встановлення тарифів на централізоване постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) для майже півсотні ліцензіатів із централізованого водопостачання та водовідведення, в числі яких і комунальне підприємство «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства міста Ужгорода».

Відповідно до прийнятих рішень, для КП «Водоканал м. Ужгорода» тарифи на послуги водопостачання та водовідведення для всіх споживачів послуг, включаючи населення, становитимуть (із ПДВ): централізоване водопостачання — 12,26 грн./м3, централізоване водовідведення — 6,46 грн./м3.

Тарифи на послуги централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) становитимуть (із ПДВ): Централізоване постачання холодної води (з використанням внутрішньобудинкових систем) — 13,09 грн./м3; централізоване водовідведення (з використанням внутрішньо­будинкових систем) — 6,89 грн./м3.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат