Екс-мер Ужгорода: Проти нинішнього мера прокуратура порушила чотири справи

admin 14.03.2017 17:05 РАТУША

Екс-мер Ужгорода Віктор Щадей повідомив про те, що прокуратура порушила чотири кримінальні справи проти нинішнього мера Богдана Андріїва за порушення при ремонтах доріг


"ЧОТИРИ кримінальні справи порушила прокуратура по меру Андріїву - щодо розкрадання коштів при ремонті доріг. Потрібен максимальний розголос - для якомога швидшого розслідування справи і притягнення всіх причетних осіб до відповідальності. От тоді, думаю, і дороги почнуть робитися не в дощ і не в сніг, і асфальт триматиметься більше, ніж півтора місяці.

Зараз справи розслідують по факту зловживань, які допустила міська адміністрація Богдана Андріїва. Сподіваюсь, незабаром побачимо вручення підозри конкретним чиновникам.

Саме безкарність махінаторів у владі і породжує відчуття вседозволеності чиновників і виконавців. Доведення цих справ до суду - в інтересах всіх ужгородців!", - написав Щадей у соцмережах.

Про те, що правоохоронці займаються розстеженням розкрадань під час ремонту доріг в Ужгороді, ми повідомляли ще в січні.

http://prozak.info/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат