Ужгородець просить прокура­туру покарати керівників КС   «Централь-Старт» за розкрадання

13.02.2017 18:01 РАТУША

Лист у редакцію.

З 2009 року тягнеться історія щодо кредитної спілки «Централь-Старт», яка пограбувала вкладників на 30 мільйонів гривень. Відтак постраждали 700 чоловік, серед яких і автор листа в «РІО» Георгій Фогел.

Він звинувачує не тільки керівників спілки з прізвищами Джанда і Донець, а й обласну прокуратуру, оскільки слідство затягується, а конкретних результатів нема.

Зараз автор листа через ЗМІ звертається до головного прокурора області Володимира Гаврилюка, який нещодавно на посаді.

«Я сподіваюся, ви розберетеся зі злодійством ваших попередників і змусите винних повернути потерпілим їх заощадження», — пише у своєму зверненні до прокурора Георгій Георгійович.

Чоловік додає, що вп’яте надсилає свою скаргу про бездіяльність прокуратури до генерального прокурора України, але ці заяви, за словами Фогела, скеровуються в обласну прокуратуру для кінцевого рішення.

«Не допомагають і звернення до голови Закарпатської ОДА, врешті-решт, до Президента України. Я розумію, що це питання риторичне, бо жоден пенсіонер не в змозі купити своє право на звернення до центральних органів державної влади, коли з іншого боку ціна питання складає 30 мільйонів гривень. Я спробував захистити свої права у суді, де намагався оскаржити бездіяльність слідства. За ці всі роки нам не повернули жодної копійки вкрадених грошей», — додає ужгородець.

Чоловік просить прокуратуру діяти в інтересах народу, згідно з законом.

«Пане прокуроре, вимагаю негайного вирішення проблеми безнаказаності системи правосуддя у краї. Прошу викорінювати корупцію і злодійство і покарати злодіїв, які обікрали вкладників кредитної спілки «Централь-Старт»», — вказано у тексті.

ТЕГИ : огляд листів

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат