Ужгородські воїни: Зупинити безконтрольну роздачу земель громади АТОшним "піджакам"

admin 06.02.2017 19:32 РАТУША

Секретар Ужгородської філії “Асоціації інвалідів АТО” Руслан Ференці звернувся з вимогою до Ужгородського міського голови Богдана Андріїва зупинити “неконтрольовану” роздачу земельних ділянок

Секретар Ужгородської філії “Асоціації інвалідів АТО” Руслан Ференці звернувся з вимогою до Ужгородського міського голови Богдана Андріїва зупинити “неконтрольовану” роздачу земельних ділянок учасникам АТО, які не проживають в місті Ужгород зловживаючи своїм правом на безкоштовне отримання земель.

Схема отримання таких земель проста. Особа, яка хоче отримати землю звертається в земельну комісію міськради, а та через керівників певних організацій атовців знаходить “піджаків” з-за меж Ужгорода, яких зазвичай терміново прописують в обласному центрі. В той час сотні ужгородських воїнів АТО безрезультатно оббивають пороги Ужгородської міськради.

Як приклад у своєму зверненні Руслан Ференці наводить прізвище Романа Трубіна та вимагає скасувати дозволи на розробку землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

http://trubyna.org.ua

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат