«Золотий» асфальт в Ужгороді: чи покарають Андріїва за багатомільйонну оборудку

admin 04.02.2017 12:37 РАТУША

Як стало відомо clipnews.info, Національне агентство із запобігання корупції працює над збором і перевіркою матеріалів щодо розкрадання коштів

Як стало відомо нашому виданню, Національне агентство із запобігання корупції працює над збором і перевіркою матеріалів щодо розкрадання коштів чиновниками і наближеними до них особами на проведенні ремонтних робіт дорожнього покриття в Ужгороді.

Андріїви під дороги "витягнули" 300 млн. грн., з яких реально вкладено в сантиметровий шар асфальту на десяти вулицях   менше 50 млн. Отже, вкрадено державних коштів 250 млн.грн. Гроші перегнані через «кавказьке» угрупування в Києві.

Задіяні під час оборудки: ОЗУ «Відродження», брати Андріїви А. і Б., Ланьо (Блюк), Цап І., Ковач В. (Кіловольт), Попович (зять Ковача).

За які мільйони відкупляться чиновники-корупціонери, чи в НАБУ з’явиться хоча б перша результативна справа, – дізнаємося згодом.

Тим часом, НАБУ перевіряє корупційну складову “маршрутного” бізнесу діяльності мера Ужгорода Андріїва. Зокрема, по голосуванню ним за 13,5 млн. грн. компенсації на пільгові перевезення громадським транспортом Ужгорода 10 березня 2016 р. та отримання такої компенсації підприємством, яке належить дружині та брату мера п. Богдана Андріїва. Приводом для перевірки стало звернення Всеукраїнського руху проти політичної корупції “Під контролем”.

http://clipnews.info/newstopic.htm?id=110241

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат