Владі набагато зручніше сидіти вдома перед комп’ютером   та закликати народ «до лопати», ніж займатис

27.01.2017 17:42 РАТУША

Кілька тижнів у місті триває «льодове побоїще». Тротуари якщо й почистили від снігу, то... забули підсипати і вони покриті кіркою льоду.


Ужгородці ковзають і падають, ламаючи руки й ноги. При цьому міське керівництво замість того, аби належним чином виконувати свої обов’язки, завзято повчає з екранів телевізорів та сторінок соціальних мереж, як ужгородцям боротися з погодними наслідками (а по суті з безгосподарністю і нехлюйством міських служб).

Крім того, що ужгородці ламають руки-ноги, існує небезпека для пересування «швидких», які покликані надавати оперативну допомогу хворим. Натомість вони не можуть нормально заїхати навіть на територію обласної лікарні чи обласного тубдиспансеру через нашарування льоду та снігові намети. То, може, за логікою п. Цапа, тут самі хворі мають узяти в руки лопати й чистити?

А як бути школярам, які навчаються, наприклад, у ЗОШ №№ 12, 15? Також замість того, щоб сідати за парти, братися за льодоруби згідно з мудрою порадою п. Цапа?

Жахливою є ситуація поблизу залізничного вокзалу — там трактором просто згребли сніг на проїжджу частину, де він підтанув і замерз, і тепер там вузенька стежка слугує для проїзду автотранспорту, а тому створюються постійні дорожні затори. То, може, пасажири й автомобілісти мають прочищати тут метр за метром, аби потім так само їхати?..

Тротуари навіть у центрі, на вул. Корзо, Швабській, Фединця, вкриті «горбатим» льодом, де особливо висока ймовірність якщо не поламати, то підвернути ногу...

Ведучий одного з центральних телеканалів Майкл Щур днями дав пораду заступникові мера Ужгорода Іштванові Цапу. У випуску передачі Майкл Щур висміяв ситуацію з прибиранням снігу в закарпатській столиці й порівняв заступника Ужгородського міського голови Іштвана Цапа з... колишнім прем’єр-міністром Миколою Азаровим.

Відомий журналіст порадив заступникові мера Ужгорода «вбити в собі Азарова» лопатою. Ужгородцям така порада для «порадника»-чиновника сподобалася. Відеосюжет передачі можна подивитися на сайті: http://groza-news.com.ua/?p=8110.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат