В Ужгороді стартувала робота Сервісного центру, який замінить колишній МРЕВ

admin 18.01.2017 18:19 РАТУША

 

Днями начальник ГУНП в Закарпатській області полковник поліції Роман Стефанишин узяв участь у відкритті нового Сервісного центру, що замінить колишній МРЕВ (міжрайонний реєстраційно-екзаменаційний відділ).


За словами керівника Головного сервісного центру МВС України Владислава Криклія, це вже 14-й новий центр в Україні, який працює за принципом екстериторіальності. І місцеві мешканці, і гості зможуть отримати тут весь перелік послуг.

Владислав Криклій зазначив, що електронна черга, сучасна система комунікацій, технічне оснащення, безкоштовний Wi-Fi, спрощена система отримання послуг – це лише початок запланованих реформ.

«У кожному сервісному центрі найближчим часом громадянам буде надаватися довідка про відсутність судимості. Крім того, очікується зміна щодо дозвільної системи, а саме реєстрації зброї», - підкреслив пан Владислав.

Присутній на відкритті центру голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль зауважив, що за рівнем організації роботи, яка є прозорою і відкритою, а також за технічним і побутовим оснащенням наш Сервісний центр нічим не відрізняється від відповідних центрів у європейських країнах.

Нове приміщення центру обладнане відеокамерами спостереження. На робочих столах працівників, які контактують з громадянами, також встановлені додаткові відеокамери, що дозволить контролювати якість надання послуг і протидіяти корупції. Для зручності клієнтів обладнано навіть спеціальний дитячий куточок, де діти відвідувачів, очікуючи батьків, можуть цікаво і весело провести час.

За відповідними консультаціями клієнти Сервісного центру можуть звертатися і через сайт Головного сервісного центру МВС: hsc.gov.ua. Інформацію про діяльність центру можна знайти і на сторінці Facebook: fb.com/hsc.gov.ua.


http://transkarpatia.net/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат