В Ужгороді збунтувалися студенти-іноземці

admin 27.05.2017 10:51 РАТУША

Студенти-іноземці медичного факультету УжНУ обуренні цьогорічним іспитом "КРОК", який складали 23 травня


Студенти-іноземці медичного факультету УжНУ обуренні цьогорічним іспитом, який складали 23 травня. Аби висловити своє невдоволення майже 30 майбутніх лікарів зібралися біля корпусу медфаку. Для них "Крок" - це один із найважливіших екзаменів, за результатами якого допускають до державного іспиту. За словами студентів, із двох сотень тестових завдань, більше половини не відповідали заявленим у підготовчих брошурах і під час навчання цього матеріалу вони не проходили.


zak.depo.ua/
Аби студента-медика допустили до державного іспиту, кількість правильних відповідей повинна скласти 55%. У зв'язку з цією ситуацією на позитивний результат вони вже не розраховують. Студенти звернулись до керівництва університету з проханням вирішити проблему. В ректораті повідомили: укладанням завдань до Кроку займається Центр тестування Міністерства охорони здоров'я.

Впродовж 14 днів після складання іспиту студенти можуть подати апеляцію. На офіційному сайті Центру тестування з'явилася інформація, що триває обробка результатів іспиту, а тестові завдання чекає експертиза. У підсумку визначать які питання не будуть враховані під час підрахунку остаточного балу.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат