Що понаприймали на засіданні Ужгородського міськвиконкому

admin 25.03.2016 10:32 РАТУША

23 березня засідав виконком Ужгородської міської ради.


До анонсованого порядку денного, у якому   значилося з півтора десятка питань додатково внесли ще два. Перше – щодо прийняття у комунальну власність гуртожитку по вул. Бородіна, 14. Така необхідність виникла у зв’язку з тим, що більш ніж десятирічні перипетії щодо гуртожитку завершилися лише на початку тижня – підписанням мирової угоди між мешканцями та підприємством, на балансі якого будівля перебувала. Рішення виконкому дасть можливість уже на найближчому сесійному засіданні прийняти рішення про взяття будинку на баланс, а відтак передати мешканцям для оформлення права власності. Йдеться щонайменше про 100 квартир.

Також підтримали включення поза чергою питання про звіт керівників ЖРЕРів №№ 4, 5 та 8. Це питання дуже важливе в контексті наведення ладу у сфері міського господарства, діяльності комунальних підприємств та обслуговуючих організацій, налагодження системи прибирання в Ужгороді. Керівникам ЖРЕРів було вчергове наголошено на необхідності підвищення якості надання послуг, їхній звіт заслухали та взяли до уваги.

Крім цього, члени виконкому надали три дозволи на проведення земляних робіт у місті, підтримали рішення про присвоєння поштових адрес, проголосували за зміни до складу комісії з безпеки дорожнього руху та координації роботи автотранспорту, а також за введення в дію рішення конкурсного комітету від 4 березня ц.р. із визначення автомобільних перевізників на двох міських автобусних маршрутах – №№ 26 та 27.

Також рішенням виконкому з 1 травня встановлено нові тарифи на послуги з вивезення та захоронення твердих побутових відходів. Вони зросли несуттєво – на 70 копійок – і становитимуть на місяць 11,27 грн на одного мешканця багатоквартирного будинку та 11,81 грн – для ужгородців, що проживають у приватних будинках.

http://ua.korzonews.info/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат