Ужгородські ями несуть загрозу життю мешканців міста

admin 21.03.2016 10:30 РАТУША

Про це повідомляє “Спеціальний контроль”. Бо дороги у нас або не ремонтують, або ремонтують халтурно. До прикладу — дорога через Доманинці. Днями її полатали та й пішли геть. Але кусок дороги від хлібопекарні до магазину VIANOR чомусь забули. Ось водії після розгону по ремонтованій частині дороги і влітають у приготовлені, але незаасфальтовані халтурниками ями


В суботу, 19-го березня на вул. Жемайте, у м. Ужгороді нами був викликаний наряд Патрульної поліції, для зафіксування пошкодження дорожнього покриття, що виходило за межі всіх допустимих норм.

Патрульні поліцейські пофотографували ями та склали відповідні рапорти. Також був виявлений каналізаційний люк, кришка якого не щільно не прилягала через невідповідність розмірів. Це становить небезпеку для автотранспорту, автомобіль може наїхати на люк колесом, кришка під вагою авто здвигнеться і автомобіль потрапить у каналізаційну пастку. Поліцейські позначили небезпечний люк світловідбивною стрічкою та повідомили чергову частину про небезпеку. Черговий пообіцяв повідомити КП “Водоканал”.

trubyna.org.ua/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат