Як «землю для АТОшників» у Ужгороді роздають хабарникам і поплічникам режиму Януковича

28.10.2016 17:16 РАТУША

Про це на Інтернет-ресурсі uzpravda.org пише ужгородський активіст Євген Рахімов. Цитуємо.


Найулюбленішим у міських обранців є виділення землі під виглядом надання її учасникам АТО «своїм» людям — тим, хто зробив внесок у депутатський «общак», а також представникам міліції, прокуратури, СБУ та іншим корумпованим представникам владної верхівки, які хоч формально і мають статус учасників АТО, реально на буремному Сході побували лише проїздом. Кожне таке рішення щодо виділення ділянок складається лише на 20 % з імен реальних воїнів, яким, крім того, раз за разом земельна комісія вчиняє відмови. Інші ж щасливчики зазвичай належать до поплічників режиму Януковича, екс-регіоналів, корумпованих правоохоронців тощо.

Зокрема, на липневій сесії рішенням № 282 в числі учасників АТО, серед інших працівників «поліції», земельна ділянка була видана екс-керівникові відділу Управління протидії злочинності у сфері економіки Національної поліції України, який у березні був затриманий працівниками УСБУ в Закарпатській області на хабарі й поміщений до СІЗО. Слід зазначити, що на даний момент справа щодо вимагання та отримання ним хабара перебуває на розгляді в суді, а санкція статті передбачає конфіскацію майна. Тож нащо виділяти майно перевертневі, якщо воно й так має бути повернуте за рішенням суду у власність держави?

Рішенням № 360 від 30.08.2016 серед величезної кількості інших цікавих ментівсько-прокурорських прізвищ ділянка виділяється екс-працівникові служби внутрішньої безпеки УМВС України в Закарпатській області, що «дахувала» всі без винятку врізки в нафто- і продуктопроводи, контрабанду і вирубки лісу в регіоні.

Рішенням Ужгородської міської ради № 183 від 21.04.2016 земельну ділянку площею 0,1000 га для будівництва та обслуговування житлового будинку по вул. Загорській виділено так званому АТОшникові, який у часи Януковича очолював міське ДАІ м. Ужгорода та справно вибудував корупційну систему. Він також відзначився носінням георгіївської стрічки та непроходженням атестації в органах поліції. А в наших депутатських корупціонерів пам’ять, як бачимо, занадто коротка», — констатує Євген Рахімов.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат