Ужгородську "Червону ружу" продали без конкурсу

admin 26.10.2016 11:06 РАТУША

 

Архітектурну пам’ятку «Червена Ружа» у центрі міста депутати Ужгородської міської радидозволили викупити без конкурсу теперішньому орендареві.


Таке рішення прийнято на останньому засіданні депутатів – 18 жовтня.

Водночас рішення розпродати три поверхи у будинку в центрі міста на площі Театральній 7ане набрало голосів. Також не було зовсім голосів і на те, аби продати приміщення по вул. Грибоєдова для екс-депутата міськради Олексія Гетманенка.

Лише з другої спроби депутати проголосували за дозвіл викупити приміщення на 30 кв. м на вул. Крилова, 12 художнику А.Ковачу.

Також отримали дозвіл викупити нерухомість ПП «Інвазор» (міський голова зазначив, що це – товариство людей з обмеженим зором) на вул. Мукачівській, 20. Погодили обранці і викуп 214 кв. м на вул.Тімірязева, 18 для підприємця І.Кадар.

За приватизацію міської нерухомості без конкурсу в цілому проголосували міський голова Богдан Андріїв, секретар міськради Андріана Сушко, а також більшість депутатів, зокрема і представники партій «Відродження», «Блок Петра Порошенка «Солідарність», ВО «Батьківщина»:

Афанасьєва Олеся, Бабидорич Валерій, Білонка Володимир, Борисенко Олександр, Варцаба Сергій, Вереш Павло, Гомонай Василь, Горват Мирослав, Готра Віталій, Губкович Василь, Камінська Олена, Ковальський Анатолій, Козак Василь, Кулін Золтан, Ломага Юрій, Любар Віктор, Мандич Юрій, Оксьон Юрій, Пацкан Дмитро, Пономарьов Станіслав, Прозор Євгеній, Риба Андрій, Станко Юрій, Сушко Андріана, Фрінт Сергій, Чурило Михайло, Шанта Сергій, Шевчук Григорій, Якубик Іван.

Не голосували за приватизацію муніципальної нерухомості депутати:
Богуславський Роман, Ігнат Олександр, Росада Іван.

Також більшість депутатів дозволила без конкурсу готувати продаж землі під давніми винними підвалами на вул. Ольбрахта екс-депутату міськради Віктору Феєру.

Крім того, більшість депутатів дозволили легалізовувати забудову знищеного скверу на вул. Баб`яка – для зведення багатоповерхового житлового будинку.

Своїм голосуванням депутати змінили цільове призначення землі, а саме – для будівництва багатоквартирних житлових будинків з вбудованими приміщеннями громадського призначення.

Ярослав Гулан, Бюро журналістських розслідувань «Варто ЗНАТИ!», для «Ні корупції!»

http://zaholovok.com.ua/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат