На скандальній ділянці біля облмуздрамтеатру розпочалися земляні роботи (ФОТОФАКТ)

admin 02.09.2016 09:00 РАТУША

 

Схоже забудовник не збирається зупинятися на нещадній рубці ялинок у центрі міста. На скандальній ділянці поряд з облмуздрамтеатром сьогодні вранці розпочалися земляні роботи.


Про це повідомляє на своїй сторінці в ФБ місцевий депутат Ростислав Буланов:

"Прямо зараз вже копають! Кажуть, що дозволу на земляні роботи не мають", - пише ужгородець.

Також він поінформував про роботи міську раду.

Нагадаємо, у центрі міста забудовник зрізав ялинки. Резонансну справу прокоментували у міській раді:

***

У міській раді прокоментували резонансну вирубку дерев у центрі Ужгорода

Як раніше повідомлялося, у центральній частині міста зафіксовано рубку ялинок на ділянці біля облмуздрамтеатру. Ситуацію прокоментували у міській раді.

Сьогодні на світанку стало відомо, що в Ужгороді біля обласного драмтеатру (з боку швейної фабрики) зрізали 4 голубі ялинки, діаметр стовбурів близько 40-50 см.

На місце викликали працівників патрульної поліції, які зафіксували факт, прибув також начальник відділу муніципальної поліції Ужгородської міської ради Сергій Просяник.

Ділянка, на якій вирізали ялинки, знаходиться у приватній власності. Власник представив державний акт на земельну ділянку на дві сотки, земля куплена з аукціону у 2009 році, цільове призначення – зведення комерційної забудови не вище 4 поверхів.

Міська рада Ужгорода не надавала дозволів на видалення дерев, не представлено наразі і дозволів на підготовчі роботи до проведення будівництва, у рамках яких можна було б зрізати дерева. Тому звернулися до обласної екологічної інспекції, а також готується звернення до Управління державного архітектурно-будівельного контролю у Закарпатській області.

Ситуацію, оскільки це дуже резонансний випадок, також обговорювали на завершення сьогоднішнього планового засідання виконкому Ужгородської міської ради.

http://zak-kor.net/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат