Влада Ужгорода міняє кам’яну бруківку на екологічно шкідливу

Генріх Розман, еколог, prozak.info 02.09.2016 15:19 РАТУША

Мер Ужгорода Богдан Андріїв похвалився тим, що проконтролював, як на вулиці Капушанській міняють тротуарну бруківку. Каже, що від обласної лікарні до площі Петефі буде покладено 1100 квадратних метрів нової бруківки. Щось подібне робиться і в інших місцях Ужгорода.


Активісти вже звернули увагу, що ремонтники знімають добротні крупні кам’яні бордюри, а подеколи кам’яну бруківку, і ставлять екологічно шкідливі цементні бруківку та бордюри. Мені, як екологові та патріотові міста, соромно за такі дії влади. Безумовно, що така масова заміна бруківки робиться не без «відкатів». Подібне свого часу було в Мукачеві, коли примітивною цементною бруківкою обклали все місто. Гроші на це йшли з міського бюджету. Місто очолював Балога і фірма з виготовлення бруківки також була його.

Більше того, Prozak.info повідомляв про те, як влада Андріїва хоче провести реконструкцю площі Петефі. Зверніть увагу на те, що влада хоче сквер на площі викласти цементною кольоровою бруківкою. Мерові навіть у голову не може прийти, що в історичній частині міста не повинна бути така бруківка, бо вона годиться хіба що у двір доморощеним місцевим хапугам-казнокрадам, які уявлення не мають про архітектурний смак та історичну ауру.

Я закликаю всіх активістів Ужгорода звернутися у правоохоронні органи на предмет розслідування, куди поділися кам’яна бруківка та бордюри і як проводився тендер на встановлення цементної бруківки, хто його виграв і на яку суму ця біда обійдеться платникам податків.

Генріх Розман, еколог, prozak.info

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат